Kje delujemo

Dvorana I. OŠ Žalec

Že od ustanovitve je naš dom dvorana I. Osnovne šole Žalec. V njej trenirajo vse selekcije našega kluba. Tukaj organiziramo domače ligaške, prijateljske  in druge tekme. V njej so naši navijači najbolj glasni.

Dislocirane enote za naše treninge rokometa, predvsem za treninge mini rokometa, so tudi drugod po dolini. Držimo se namreč naše strategije, da rokomet približamo čim več mladim, športa željnim dekletom in treningi v telovadnicah, ki so jim najbližje, temu sledijo.

Leta 2011 smo s pomočjo sponzorjev in s prostovoljnim delom preuredili in poskrbeli za lepši izgled telovadnice in klubske sejne sobe pri dvorani v I. OŠ Žalec. V letu 2013 smo prenovili tudi garderobe.

Še nekaj podatkov o naši matični dvorani I. OŠ Žalec:
Število sedežev na tribuni: 750
Tla: parket
Višina dvorane: 10 m
Osvetlitev: 590 lux X 440 lux

 

Klubska hišica Zelene Doline št. 6

Od junija 2012 je naš rokometni klub bogatejši za prijeten klubski prostor, kjer se srečujemo pred in po treningih, tekmah, pa tudi drugače. Klubska hišica Zelene Doline št. 6 v Športnem parku Žalec, ki stoji ob naši matični dvorani I. OŠ Žalec, je plod prostovoljnega dela številnih staršev, prijateljev, tekmovalk samih, pa tudi številnih donatorjev. Obnavljali smo jo pol leta, opravili več kot 1.500 prostovoljnih ur in v obnovo s pomočjo donatorjev vložili okrog 50.000 evrov.

V njej danes pripravljamo uradna in družabna rokometna srečanja in sestanke. Klubska hišica je naša prva informacijska točka, saj se tukaj zbiramo ljudje, ki delujemo v klubu, na njeni oglasni deski pa so na voljo tekoče informacije o dogajanju in aktivnostih kluba. Možnost okrepčila, ki jo ponuja, je zlasti dobrodošla za ohladitev razgretih navijaških strasti v času tekem v dvorani I. OŠ Žalec. Vabljeni tudi vi!

Follow by Email
Facebook