OKI DOKI povabilo

oki-doki-ime-datumPozdravljeni rokometni prijatelji!

V Žalcu pripravljamo 1. odprto prvenstvo v mini rokometu, ki smo ga poimenovali Oki Doki Cup Žalec 2017. Oki Doki je blagovna znamka našega pokrovitelja Mlekarne Celeia za linijo mlečnih izdelkov za otroke, ki obljublja Oki Doki vzdušje, Oki Doki nagrade, Oki Doki pokušine in Oki Doki igre, ki bodo spremljale turnirsko dogajanje.

Na turnir torej vabimo vse rokometne klube, trenerje, starše in predvsem mlade rokometaše. Vabljeni v odlično vzdušje domače dvorane RK Zelene Doline Žalec!

KDAJ?                  V soboto, 14. januarja 2017, z začetkom ob 10. uri.

KJE?                      V športni dvorani I. OŠ Žalec.

KDO?                     Dve kategoriji: igralci letnikov 2006 ter 2007 in mlajši (fantje in dekleta).

PRIJAVNINA?        60 EUR na ekipo (z DDV), za ostale ekipe istega kluba velja popust 10 EUR.

ROK PRIJAVE?       Četrtek, 5. januar 2017.

maskotaPrijavnino poravnate na transakcijski račun RK Zelene Doline Žalec št. SI56 0317 6100 0347 094 Ob prijavi nam obvezno sporočite davčno številko vašega kluba. Prijava ekip(e) je potrjena na dan plačane prijavnine.

 Prve tri ekipe v obeh konkurencah bodo nagrajene s pokali. Ob koncu turnirja bomo v obeh kategorijah razglasili najboljše peterke in jim razdelili nagrade našega glavnega sponzorja.

Organizatorji bomo dodatno poskrbeli za dobro počutje udeležencev. Z našim sponzorjem pripravljamo številna OKI DOKI presenečenja. Po popularni ceni bodo na voljo tudi majice z logotipom turnirja.

Dobrodošli na 1. turnirju v Žalcu. Veselimo bomo vašega sodelovanja.

Prijazen športni pozdrav!

Jernej Rantah, vodja projekta

RK Zelene Doline Žalec

 

Žalec, november 2016

Follow by Email
Facebook