Prekinitev tekmovanja in treningov mlajših deklic A, B in C

Rokometna zveza Slovenije je v skladu z novimi ukrepi vlade zaenkrat ustavila vsa tekmovanja selekcij mlajših od 12 let, torej tekmovanja in treninge mlajših deklic A, B in C. Prav tako od danes do preklica v skladu z obvestilom vlade in RZS ne bo treningov mlajših deklic A, B in C RK Zelene Doline Žalec, ki jih vodi Tana Sutaj.  Tekmovanja  in trenigni vseh starejših selekcij od starejših deklic B navzgor  pa zaenkrat ostajajo nespremenjena.

Prosimo vse mlajše deklice A, B in C Zelene Doline, da  času  prekinitve ohranite stike s trenerko Tano Sutaj in upoštevate še njena navodila za delo v času brez uradnih treningov. Verjamemo, da bo ta prekinitev čim prej za nami, držimo se vsi skupaj zapovedanih pravil, da bomo lahko življenje in delo v telovadnici lahko spet nemoteno potekalo.

Zaenkrat treningi in tekmovanja, v katerih sodelujejo ostale selekcije RK Zelene Doline Žalec, od vključno starejših deklic B navzgor, ostajajo! Spoštujmo torej pravila, kot smo jih do sedaj, da bo tako tudi v bodoče in da se v trenažni proces vrnejo tudi naše najmlajše rokometašice. Ostanimo zdravi!

Author: LucK

Share This Post On

Submit a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Follow by Email
Facebook