Odlična predstava članic v Ajdovščini

Mlada članska ekipa RK Zelene Doline Žalec  pod vodstvom Marka Dobrkovića je po štirih zmagah v dosedanjih tekmah nocoj pokazala še eno odlično predstavo, tokrat proti favorizirani odlični ekipi ŽRK Mlinotest Ajdovščina,  v kateri je sicer slednja z malo športne sreče za las zmagala s 25 : 24.  Rokometašice iz Zelene Doline Žalec pa so pokazale izjemno borbenost in srčnost in so brez dvoma moralne zmagovalke tekme 5. kroga, ki so jo odigrale v gosteh v Ajdovščini.

Naša ekipa se je ves čas tekme enakovredno borila proti favoriziranim Ajdovkam. Vse do zadnjih sekund je uspela obdržati neodločen izid, tudi po tem, ko je po 10 minutah tekme zaradi poškodbe morala tekmo zapustiti krožna napadalka Kaja Kolar. V zadnjih sekundah  je Ajdovkam uspel zadetek in tekma se je končala s 25 : 24.

Sanja Vrček je po tekmi povedala: “Mislim, da je ekipa Mlinotesta Ajdovščine ena izmed najboljših ekip v tej sezoni. Ima dobro zasedbo, ki je v tej sezoni še dodatno okrepljena. Vidi se, da je zelo dobro pripravljena. Že na začetku je bilo jasno, da bo to ena najtežjih tekem v sezoni, na katero pa smo se res temeljito pripravile. Prikazale smo največ, česar smo ta trenutek zmožne. Morda nam je na koncu zmanjkalo malo zbranosti, vendar sem zelo ponosna na moje punce in na celotno ekipo.”

STATISTIKA TEKME

Author: LucK

Share This Post On

Submit a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Follow by Email
Facebook