Po prvem delu sezone na tretjem mestu lestvice 1. ADRL

Članska ekipa RK Zelene Doline Žalec pod vodstvom Bojana Voglarja je slavila tudi v zadnji letošnji tekmi z ekipo ŽRK Velenje v gosteh, in sicer z rezultatom  z 20 : 28 (11 : 13). Po prvem delu letošnje lige je tako na tretjem mestu 1. ADRL, za RK Krim Mercator in ŽRK Mlinotest Ajdovščina. V 8 tekmah je zabeležila 6 zmag in dva tesna poraza.

 Na novembrskih tekmah so dosegle popoln izkupiček, teden pred Velenjem so v gosteh premagale še ekipo Ž.U.R.D Koper s 16 : 31 (9 : 15). Edina domača tekma 8. kroga z ekipo RK Krim Mercator je bila zaradi Krimovih evropskih tekem prestavljena na 11. januar. Že 8. januarja pa RK Zelene Doline Žalec čaka tekma četrtine finala Pokala Slovenije.

Do januarja čaka dekleta daljša tekmovalna pavza, kar tri članice RK Zelene Doline Žalec pa so v teh dneh mudijo z državnimi izbranimi vrstami. Kapetanka Anika Strnad je del slovenske državne izbrane vrste, ki se bo merila na svetovne prvenstvu na Japonskem. Krožna napadalka Anna Dobbrić in zunanja igralka Marijeta Vidak pa sta del hrvaške izbrane vrste, ki se mudi na reprezentančni akciji v Poreču.

V domači dvorani I. OŠ Žalec se bodo rokometašice RK Zelene Doline Žalec v ligaškem delu te sezone merile 11.  januarja ob 19.30 z ekipo RK Krim Mercator.

Author: LucK

Share This Post On

Submit a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Follow by Email
Facebook