V soboto še zadnja tekma letos

Potem ko je bila  domača tekma 8. kroga 1. ADRL  naše članske ekipe z ekipo RK Krim Mercator prestavljena na 11. januar, bodo naša dekleta pod vodstvom Bojana Voglarja to soboto v gosteh v Velenju odigrale še zadnjo tekmo letos, pred daljšo pavzo, z ekipo ŽRK Velenje.  

Kapetanka članske ekipe RK Zelene Doline Žalec Anika Strnad je pred tekmo povedala: »Čaka nas še zadnja preizkušnja pred daljšo pavzo. Seveda gremo tudi tokrat na zmago. Ekipa se dobro drži, treniramo dobro, tako da v soboto ne pričakujemo drugega kot zmago. Moramo pa ostati zbrane in se na tekmi maksimalno potruditi, saj zmaga ne pride sama od sebe.«

Daljšo ligaško pavzo bodo kar tri rokometašice članske ekipe RK Zelene Doline Žalec preživele v bitkah na svetovnem prvestvu za državne izbrane vrste. Dve dekleti, krožna napadalka Anna Dobrić in zunanja igralka Marijeta Vidak sta bili povabljeni v Hrvaško državno izbrano vrsto, kapetanka ekipe Anika Strnad pa bo  na svetovnem prvestvu na  daljnem Japonskem, zastopala Slovenijo.

 

Author: LucK

Share This Post On

Submit a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Follow by Email
Facebook