V peto ni šlo

Članska ekipa RK Zelene Doline Žalec pod vodstvom Bojana Voglarja sinoči v domači dvorani I. OŠ Žalec ni uspela pokazati vsega, kar zna, nekaj utrujenosti in konstantna bitka s poškodbami, je odigralo svoje.  Z ekipo ŽRK Z’dežele je izgubila z 17 : 20. 

Nizek rezultat priča o dobri obrambi na obeh straneh, pri čemer je celjsko obrambo nadgradila odlična  celjska vratarka Andrea Perić, ki je ubranila precej čistih žalskih priložnosti in tudi sedemmetrovko.

Ekipi RK Zelene Doline že v prvem polčasu ni in ni steklo. Po prvem polčasu  je domači trener Bojan Voglar zamenjal večino prve ekipe in na parket poslal mlajše igralke, ki so pospešile tempo in se gostjam približale na gol razlike, a je bilo težko nadoknaditi pet golov zaostanka iz prvega dela srečanja. Celjanke so bile dovolj zbrane, da so z dobro igro v obrambi in napadu tekmo pripeljale do konca z razliko treh golov  s 17:20. V igri domače ekipe se je opazila neuigranost ekipe, saj je zaradi stalnih težav s poškodbami doživela po uspešnem  pripravljalnem obdobju doživela precej sprememb.
Žalčanke so po 4 zmagah in zadnjem porazu proti Celju trenutno na 3. mestu prvenstvene lestvice. V prihodnjih dneh pa jih čakajo še zelo težke tekme. Že to sredo se bodo v osmini pokala Slovenije pomerile z ekipo Ptuja, v nedeljo v domači dvorani v Žalcu pa na tekmi 6. kroga prve lige še z zahtevno ekipo prvouvrščenega Mlinotesta.

STATISTIKA TEKME

Author: LucK

Share This Post On

Submit a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Follow by Email
Facebook