Jutri v Žalcu lokalni derbi Žalec : Celje

Članska ekipa RK Zelene Doline Žalec pod vodstvom Bojana Voglarja se bo to soboto,  19. 10.  ob 19. 30 v domači dvorani I. OŠ Žalec v 5. krogu 1. ADRL pomerila z ekipo ŽRK Z’dežele. Lokalni derbiji so vedno posebej zanimiv spopad, zato vabimo, da napolnite tribune in prispevate k pravemu vzdušju v dvorani.

Trener članske ekipe RK Zelene Doline Žalec Bojan Voglar je pred tekmo povedal: »Zavedamo se, da nas čaka izredno trda in nepredvidljiva tekma. Ekipa Celja ima zelo kakovostno in izkušeno ekipo, ki se je v tej sezoni tudi zelo okrepila. Mi imamo letos konstantno težave s poškodbami, ki bodo tudi tokrat skrajšale klop. Morali bomo odigrati dobro v vseh fazah igre, predvsem pa bosta odločali zbranost in disciplina v igri. Želimo si, da bi bila dvorana polna in vzdušje primerno savinjskemu derbiju.«

Domača žalska ekipa RK Zelene Doline je v dosedanjih 4 krogi 1. ADRL zabeležila popoln izplen 4 zmag v 4 tekmah, proti Ptuju, Izoli, Litiji in Krki. Gostje iz ŽRK Z’dežele pa so  zabeležile zmagi proti Velenju in Litiji ter poraza proti Krki in Krimu.

Vabljeni v dvorano v Žalcu na prvi lokalni derbi v sezoni 2019/20120!

 

 

Author: LucK

Share This Post On

Submit a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Follow by Email
Facebook