V soboto s Ptujem v prvi domači tekmi

V soboto, 14. septembra bo v domači dvorani RK Zelene Doline Žalec v dvorani I. OŠ Žalec ponovno navijaško vzdušje. V prvi ligaški tekmi 1. ADRL v novi sezoni 2019/2020 se bo članska ekipa RK Zelene Doline Žalec pod vodstvom trenerja Bojana Voglarja pomerila z ŽRK Ptuj. 

Potem ko je žalska ekipa lani presenetila z mestom državnih podprvakinj in je presegla zastavljene cilje iz začetka sezone, v novo sezono vstopa z dobrim izkupičkom iz pripravljalnega obdobja. Obenem pa jo pestijo številne poškodbe, ki so skrajšale klop najmanj do konca prvega dela nove ligaške sezone. Mlada ekipa pa je v pripravljalnih tekmah prikazala solidno igro, predvsem pa srčnost na igrišču, s čimer so imele težave tudi najtežje tekmice.

Trener članske ekipe RK Zelene Doline Žalec Bojan Voglar je pred prvo tekmo povedal: »Naša dekleta so v pripravljalnem obdobju trdo trenirala in so dobro pripravljena na začetek ligaških tekmovanj. Želimo si, da bi imeli v tej sezoni več športne sreče in manj poškodb. Sicer pa je naša ekipa motivirana in pripravljena na nove izzive.« Obeta se nam torej zanimiva sezona, želimo si dobrega rokometa, vse pa vabimo, da ga del zaužijete že v soboto.

Vabljeni torej to soboto, 14. septembra ob 19. uri v dvorano I. OŠ Žalec, da skupaj pospremimo naša dekleta v novo sezono.

Vsi navijači dobrodošli!

Author: LucK

Share This Post On

Submit a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Follow by Email
Facebook