Odličen vikend: 5 tekem 5 zmag

Z nedeljsko zmago mladink RK Zelene Doline Žalec pod vodstvom trenerja Rantaha smo sklenili nadvse uspešen vikend, v katerem so naše ekipe dosegle 5 zmag v 5 tekmah, poleg zmage članic še štiri zmage mlajših ekip, med njimi se tri borijo za 1. do 6. mesto, ena pa za 7. do 12. mesto.

Mladinke s trenerjem Jernejem Rantahom so v ljubljanski dvorani Tivoli dobile tretji spopad za 1. do 6. mesto, in sicer z rezultatom 23 : 29 z RK Olimpija in so si s to zmago že zagotovile najmanj tretje mesto v državi. Do konca prvenstva pa jo čakajo še tri tekme in borile se bodo še za kako mesto više. Najmanj tretje mesto pa so si z zmago v soboto priborile tudi starejše deklice B s trenerjem Jernejem Rantahom, in sicer s 14 : 18 (8 : 6) nad RD Cepelin. Do konca sezone jih čaka le še tekma nad RK Piran. Zmaga bi jim prinesla končno drugo mesto.

V igri za sam vrh so tudi mlajše deklice B s trenerko Tano Sutaj, ki so v soboto z 20 : 16 (12 : 8)premagale ŠDRŠ Vrhniko, do konca DP pa jih čakajo še tri tekme. Držimo pesti, da se zavihtijo na sam vrh, trenutno pa so druge in dihajo za ovratnik ŽRD Litija na prvem mestu.

Danes so v bitki za 7. do 12. mesto slavile tudi naše kadetinje pod vodstvom Rajka Begoviča,  ki so v Zagorju premagale tamkajšnjo ekipo s 27 : 29 (15 : 15).

Iskrene čestitke vsem!

Mladinke s trenerjem Jernejem Rantahom

Author: LucK

Share This Post On

Submit a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Follow by Email
Facebook