Nocoj na lokalni derbi v Žalec!

Nocoj, na 1. marčevski dan vas ob 18.00  vabimo v telovadnico I. OŠ Žalec na  TEKMO 16. KROGA 1. ADRL,  med RK Zelene Doline Žalec in ŽRK Z’dežele Celje. Pred nami je napet lokalni derbi, ki vedno poskrbi za vznemirljivo navijaško vzdušje. Naša dekleta vas vabijo, da jih spodbujate s tribun in jim pomagate do točke, ki so se jim v zadnjih dveh tekmah izmuznile. Želimo si odličnega rokometa, srčne borbe, ob tem pa korektnega sojenja in odličnega navijanja. Vabljeni!

Trener Bojan Voglar je pred tekmo povedal: »Pred nami je savinjski derbi, ki v dvorano privabi veliko gledalcev. Celje je izkušena ekipa, ki ima v svojih vrstah tudi reprezentantke, ki bodo za našo mlado ekipo zeli velika ovira. Toda če bomo odigrali dobro obrambo, tako kot smo jo na zadnjih dveh tekmah, in izboljšali napad, potem se lahko nadejamo novih dveh točk.«

Rokometašice RK Zelene Doline Žalec so  po tesnem porazu minulo soboto v gosteh proti Krki (20 : 21) in še prej z izenačenim izidom z ŽRK Mlinotest (19 : 19) trenutno z dvema tekmama manj kot drugo uvrščena Krka na 3. mestu lestvice 1. ADRL (17 točk). Celjanke pa so s tekmo več od naših rokometašic na 5. mestu lestvice in  imajo 3 točke manj (14). Obe ekipi se borita za čim boljši izplen v končnici, zato vsaka točka šteje, pa tudi vsak navijač, ki jih pride spodbujati.

Vabljeni torej danes OB 18.00 v Žalec, da spodbujate RK Zelene Doline Žalec!

 

 

Author: LucK

Share This Post On

Submit a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja