Jutri v novo bitko z Mlinotestom

Članska ekipa RK Zelene Doline Žalec pod vodstvom Bojana Voglarja se bo jutri v tekmi 14. kroga 1. ADRL pomerila z ŽRK Mlinotest Ajdovščina. Pred domačim občinstvom v dvorani I. OŠ Žalec se bodo ob 19. uri že drugič letos pomerile z Ajdovkami in se borile za novo zmago. Prvo so proti njim dosegle v Ajdovščini.

Trener RK Zelene Doline Žalec Bojan Voglar je pred tekmo povedal: »Čaka nas zelo težka tekma z Mlinotestom, ki ima zelo izkušeno ekipo. V teh dvobojih šteje vsaka točka za končnico od 1. do 4. mesta. Favorita ni. Kot že tolikokrat v tej sezoni, tudi tokrat zaradi poškodb in bolezni naša ekipa ne bo kompletna, vendar so tudi ostala dekleta prevzela odgovornost in dokazala, da se lahko kosajo z vsemi. Želim si, da bi bila tekma na visokem nivoju in da bi v dvorano pritegnili veliko gledalcev na tribuni.«

Naša dekleta so to sezono že večkrat dokazala, da znajo in zmorejo kljub preprekam, zato si zaslužijo podporo s tribun tudi tokrat. Navijači in ljubitelji našega kluba, vabljeni! Dobrodošli, da spodbujate naša dekleta do nove zmage!!!

Author: LucK

Share This Post On

Submit a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja