Z zmago mladink zaokrožen odličen vikend

S ponedeljkovo zmago mladink pod vodstvom Jerneja Rantaha v gosteh proti Litiji (22 : 26, polčas 12 : 14) so naše  mlajše selekcije sklenile ponovno uspešen podaljšan vikend,  v katerem so skupaj dosegle 4 zmage. Dvakrat so klonile pred nasprotnicami. Mlajše deklice B ostajajo nepremagane na prvem mestu lestvice, mladinke (1 poraz), starejše deklice B (dva poraza) pa na drugem mestu lestvic v svojih kategorijah.

Sobota je ob odlični predstavi članske ekipe s Krimom prinesla domačo zmago za starejše deklice B s trenerjem Jernejem Rantahom v domači dvorani. Premoč so z rezultatom 30 : 17 (16 : 8) že v drugo dokazale ekipi iz Rač. Na lestvici center zasedajo drugo mesto, na 11 tekmah so devetkrat zmagale in dvakrat izgubile.

Našim starejšim deklicam A na gostovanju v Metliki v soboto žal ni uspelo. Izgubile so s 30 : 24, na lestvici vzhod pa so trenutno tretje (dve zmagi, trije porazi).

V nedeljo so nas posebej razveselile  kadetinje in mlajše deklice B. Kadetinje s trenerjem Rajkom Begovićem so dosegle svojo osmo zmago. Kar z 31 : 18 (14 : 9) so nadigrale ŽRK Z’dežele. Trenutno so ob dveh porazih na drugem mestu lestvice vzhod.

Mlajše deklice B s trenerko Tano Sutaj so tudi po 9 tekmi še neporažene. Tokrat so že v drugo premagale ekipo RK Krim C, in to kar z 32 : 10.

Našim mlajšim deklicam A s trenerko Tano Sutaj pa v nedeljo žal ni uspelo proti RK Zagorje (11 : 27) in so trenutno četrte na lestvici vzhod s tremi zmagami in štirimi porazi.

Mladinke s trenerjem Jernejem Rantahom so si zmago v gosteh proti Litiji priborile že drugič, trenutno imajo v 6 tekmah 5 zmag in le en poraz, že ta petek pa jih čaka nov izziv v domačem spopadu z ŽRK Z’dežele. Petek pa bo “nov začetek” tudi za starejše deklice B, ki se bodo v gosteh spopadle s Krimom. Navijamo še naprej!

Ponedeljkova zmaga mladink je zaokrožila uspešen rokometni vikend.

 

 

 

Author: LucK

Share This Post On

Submit a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja