Odlično s Krimom za začetek drugega dela

Članska ekipa RK Zelene Doline Žalec pod vodstvom Bojana Voglarja se je nocoj pred številnim navdušenim občinstvom v domači dvorani I. OŠ Žalec v prvi tekmi drugega dela sezone, v tekmi 10. kroga 1. ADRL med vsemi slovenskimi nasprotnicami letošnje sezone najbolj približala RK Krim Mercator in kljub porazu napovedala trd in srčen boj za končno mesto na lestvici 1. ADRL, kjer po prvem delu zaseda 2. mesto. Rezultat 23 : 27 je v tej sezoni »najslabša« razlika za Krim. Mlada članska ekipa RK Zelene Doline Žalec, ki so ji v tem letu skrajšale klop številne poškodbe, torej se bori z zelo mlado, več kot pol mladinsko ekipo, torej preseneča tudi v drugem delu sezone.

Ena najmlajših rokometašic v članski ekipi RK Zelene Doline Žalec Neža Herodež je ob tem povedala: “Občutek, da smo se tako približale Krimu, je nekaj posebnega. Borile smo se res do zadnje minute in res pustile srce na igrišču. Čeprav smo mlajše in in imamo manj izkušenj, smo uspele držati rezultat do konca. Krim je z nami dosegel najslabši rezultat v tej sezoni in zagotovo je to za nas velika spodbuda za nadaljevanje sezone.”

Naša mlada članska ekipa se je v minulem tednu še pred ligaškim srečanjem pomerila v prestavljeni pokalni tekmi (osmina finala) z RK Krim Mercator. V Ljubljani je pripravila zelo dostojno predstavo in kljub porazu s 17 : 30, kar je bila do takrat najnižjo razlika za Krim z vsemi slovenskimi nasprotnicami, pa tudi rezultat z najmanj goli Krima v nasprotnikovi mreži. Že takrat je napovedala svojo voljo, energijo in odločenost za sobotno ligaško tekmo in jo tudi dokazala s še boljšo predstavo, saj se je Krimu tudi nevarno približala. Content goes here

Foto: Lucija Kolar

Author: LucK

Share This Post On

Submit a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja