Teden prinesel šest zmag v šestih tekmah

Teden, ki se izteka danes, je prinesel šest zmag mlajših selekcij v šestih tekmah. Po prvem delu prvenstva še dve nepremagani ekipi, večina pri vrhu svojih lestvic.

Teden so začele v ponedeljek, 3. decembra mladinke pod vodstvom Jerneja Rantaha, ki so v 4. letošnji tekmi v gosteh premagale ŽRK Velenje s 23:34 in so doslej še nepremagane ter prve na lestvici vzhod. Starejše deklice B pod vodstvom Jerneja Rantaha so v sredo, 5. decembra dosegle prvo od dveh svojih zmag tega tedna. V domači dvorani so z 29 : 18  premagale RK Olimpija. Z zmago pa so tudi sklenile uspešen teden našega kluba, danes so namreč ravno tako doma s 24 : 14 premagale RK Naklo. Tudi po 8. krogu so še vedno na odličnem drugem mestu, takoj za Krimom, s katerim beležijo edini poraz.

Zmagovalno nedeljo so sicer pred tem v domači dvorani odprle že  mlajše deklice A in B pod vodstvom Tane Sutaj. Najprej so ml. deklice B nadigrale ŽRK Ptuj z 38 : 11 in so kot doslej nepremagane po 6. krogih vodilne na lestvici Vzhod. Nato pa so ml. deklice A premagale ŽRK Millenium s 25 : 9 in so s polovičnim izkupičkom po 6. krogih četrte. V gosteh so kadetinje, ki jih je v odsotnosti Rajka Begovića vodil Jernej Rantah, s kar 34 goli nadigrale ŽRK Millenium. Kadetinje se po 6 zmagah in 2 porazih držijo na tretjem mestu lestvice Vzhod.

Rokometašice l. 2006 in 2004 so se skupaj s trenerjema Tano Sutaj in Rajkom Begovičem v soboto udeležile tudi turnirja v Varaždinu, s čimer so počastili 50. obletnico tamkajšnjega rokometnega kluba.

Starejše deklice B so v tem tednu kar dvakrat zmagale.

 

Author: LucK

Share This Post On

Submit a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja