Člansko ekipo bo v novi sezoni vodil trener Bojan Voglar

V RK Zelene Doline Žalec po eni rezultatsko najbolj uspešnih sezon vseh selekcij pred poletnimi počitnicami že snujemo novo sezono 2018/19. Uspehi na vseh ravneh pomenijo vsako leto še večjo odgovornost za še kakovostnejše delo vnaprej. Zato smo veseli, da bo delo v članski ekipi RK Zelene Doline Žalec v novi sezoni prevzel trener Bojan Voglar, ki se po 11 letih uspešnega delovanja v RK Zagorje ponovno vrača v domači Žalec.

Dosedanji trener Aleš Filipčič je že pred časom izrazil željo, da bi v prihodnje deloval samo v mlajših selekcijah in vodstvo kluba na čelu s predsednikom upravnega odbora in strokovnim vodjem Jernejem Rantahom, mu je prisluhnilo. Tako bo v prihodnje čedalje večjim in močnejšim selekcijam mlajših rokometašic na voljo še močnejši strokovni tim na čelu z Jernejem Rantahom. Upravni odbor RK Zelene Doline Žalec je namreč zaradi odločitve RK Nazarje, da v naslednji sezoni svojo pot nadaljuje brez RK Zelene Doline Žalec, potrdil tudi, da bomo pod »blagovno znamko« Zelene Doline v naslednji sezoni nastopili tako rekoč v vseh selekcijah od mini rokometaši dalje, torej z mlajšimi deklicami A in B, starejšimi deklicami A in B, kadetinjami, mladinkami in članicami.

Verjamemo, da bo strokovna okrepitev v članski ekipi s trenerjem Bojanom Voglarjem, ki je z RK Zagorje krojil vrh slovenskega ženskega rokometa, predlani osvojil celo naslov državnih prvakinj, hkrati pa je selektor mladinske reprezentance in lanski nosilec priznanja za življenjsko delo v Občini Žalec, prinesla novo energijo za delo v članski, pa tudi spodbudo v mlajših selekcijah. Pri sestavi članske ekipe pa sledimo naši viziji, da v njej dobijo najprej priložnost dekleta iz našega kluba, zato bodo v novi sezoni tvorila njen večji del. Sicer pa bomo natančneje predstavili člansko ekipo pred jesenskim začetkom nove sezone, ko bo dokončno sestavljena.

20161011_201947

Author: LucK

Share This Post On

Submit a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja