Bronaste mlajše deklice A

Mlajše deklice A pod vodstvom Tane Sutaj so osvojile 3. mesto v državnem prvenstvu za sezono 2017/2018. V zadnji tekmi so sicer tesno izgubile z ekipo Šempeter Vrtojba s 15 : 16 (7 : 8), a to končnega leska medalje ob zaključku državnega prvenstva ni ogrozilo.
Za ekipo žalskih mlajših deklic A so se v tej sezoni borile: Lara Bukovec, Lea Gubenšek, Nika Habjan, Hana Hotič, Stina Jazbinšek, Maša Jelšnik, Brina Jelen, Kaya Kuhar, Marina Ocvirk, Gaia Peršič, Taja Pesjak, Hana Pušnik, Pia Ramšak, Tinkara Romih, Larisa Sarajlič, Meta Sedminek, Jona Sorec, Živa Sorec in trenerka Tana Sutaj.
Dekleta so v prvem delu sezone na lestvici zasedle 2. mesto, v 12 tekmah dosegle kar 10 zmag in 2 poraza. Zabile so kar 282 golov, dobile pa jih kar 140 manj, torej 142. V končnici pa so dokazale, da sodijo tudi v sam vrh slovenskega rokometa v svoji kategoriji in so s 4 zmagami, 2 neodločenima izidoma in 2 tesnima porazoma, zasedle končno 3. mesto. V končnici so zabile 137 golov, dobile pa jih le 115.

Medalje jim je v imenu rokometne zvezev domači dvorani podelil Jernej Rantah, starši rokometašic pa so se  ob tem posebej zahvalili trenerki Tani, vodji ekipe Tani Sutaj in drugim, ki so se skozi leto trudili za njihov rokomet. Hvala pa tudi vsem staršem, ki so dekleta podpirali, jim nudili vso pomoč in na koncu še navijali zanje.
Še enkrat pa, dekleta in trenerka Tana, iskreno čestitamo za vaš rokomet in za odlično delo v sezoni 2017/2018!

DSC_0522a

Author: LucK

Share This Post On

Submit a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja