Mlajše deklice B sklenile tekmovanja, ostale uspešno v odločilni teden

Z dvema zmagama so naše mlajše deklic B pod vodstvom Tane Sutaj sklenile končnico za 13. do 18. Mesto in si prislužile končno 15. mesto v državnem prvenstvu! 🙂 Dekleta so najprej premagale ŽRK Ajdovščina s 14 : 9 (8 : 4), potem pa s 7 : 14 (2 : 8) DRŠ Vrhnika. Dekleta so tako prva med našimi ekipami zaključila z letošnjimi ligaškimi tekmami. Tudi ostale se trdo borijo, minuli vikend so nanizale še dve zmagi in neodločen izid. Do konca tega tedna pa bodo znane tudi končne uvrstitve vseh ostalih selekcij. Že nocoj se proti Izoli borijo mladinke RK Nazarje pod vodstvom Jerneja Rantaha v predzadnji tekmi, jutri pa starejše deklice A pod vodstvom Aleša Filipčiča s z ekipo Krima, obe pa v končnicah za 1. do 6. mesto. In obe ekipi v boju za sam vrh!

Z neodločnim izidom so se v soboto iz Zagorja vrnile kadetinje pod vodstvom Jerneja Rantaha, ki se borijo za 7. do 12. mesto. Rezultat: 31 : 31 (16 : 18).

Mlajše deklice A pod vodstvom Tane Sutaj so v povratni tekmi bitke za 1. do 6. mesto v gosteh ponovno igrale neodločeno s trenutno prvouvrščeno ekipo RK Krim. Bravo. Držimo pesti še za zadnjo tekmo, ki jih čaka na poti do 3. mesta ta vikend.

Naše starejše deklice B RK Nazarje pod vodstvom Vanje Dolar so v nedeljo z 18 : 26 (4 : 13) v gosteh premagale ekipo ŽRK Ajdovščina. Do konca končnice jih zdaj prihodnji teden čaka še tekma z RK Krim.

Vsem ekipam čestitamo za uspehe in jim želimo obilo športne sreče, borbenosti in srčnosti v zaključnih dvobojih tega tedna!

ML.DEKLICE.B resna.zogez3

Mlajše deklice B pod vodstvom Tane Sutaj so tekmovanje te sezone zaključile z dvema zmagama; foto: Lucija Kolar

Author: LucK

Share This Post On

Submit a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja