Edita, Anika in Larisa za uvrstitev na evropsko in svetovno prvenstvo

Tri rokometašice RK Zelene Doline Žalec se te dni pripravljajo v vrstah državnih selekcij, vratarki Edita Amon in Larisa Grebovšek ter srednja zunanja igralka Anika Strnad. Vse so del naše članske ekipe, zadnji dve tudi mladinske ekipe. Naš klub bo Edita Amon zastopala v slovenski članski izbrani vrsti, Larisa Grebovšek in Anika Strnad pa v mladinski.

DSC_0651a

Z leve: Larisa Grebovšek, Anika Strnad in Edita Amon

Edita Amon se s člansko izbrano vrsto pod vodstvom selektorja Urša Bregarja pripravlja za kvalifikacijski tekmi proti Islandiji za Evropsko prvenstvo 2018. Prva tekma bo v sredo, 21. marca, ob 19.30 (20.30 po slovenskem času) v Reykjaviku, druga pa štiri dni kasneje, 25. 3. ob 17.00 v celjski dvorani Golovec. Vabljeni k ogledu slednje.

Anika Strnad in Larisa Grebovšek se od včeraj pripravljata na Rogli skupaj z mladinsko reprezentanco pod vodstvom Bojana Voglarja. V četrtek se namreč odpravljajo na Ferske otoke, kjer se bodo 23.  in 24. marca pomerile na dveh kvalifikacijskih tekmah za Svetovno prvenstvo, ki bo konec julija na Madžarskem. Najprej se bodo pomerile z ekipo Ferskih otokov, potem pa še z ekipo Turčije.

Držimo pesti za naše reprezentance, posebej pa, da se izkažejo tudi dekleta iz Zelene Doline!

Author: LucK

Share This Post On

Submit a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja