Mlajše deklice A državne podprvakinje

Minulo soboto, 13. maja so se z visoko lovoriko okitile tudi mlajše deklice A s trenerjema Tano Sutaj in Jernejem Rantahom, ki so postale državne podprvakinje.

Na finalnem turnirju v Ajdovščini so najprej izgubile proti ekipi RK Krim Mercator (12:6), potem pa zmagale proti domači ekipi ŽRK Mlinotest Ajdovščina (15:13) in se okitile z drugim mestom v državi, potem ko so nepremagane pred tem osvojile še prvo mesto na vzhodu. Dekleta in trenerja, vsem čestitamo!

Naslov državnih prvakinj so osvojile rokometašice RK Krim Mercator, ki so premagale tudi ŽRK Mlinotest Ajdovščina (14:16).

Uspešno so se v končnicah tekmovanj za 1. do 6. mesto borile tudi starejše deklice A in kadetinje RK Zelene Doline Žalec, obe v gosteh pri RK Olimpija Ljubljana, obe ekipi je tokrat vodil Aleš Filipčič. Starejše deklice so svoje kolegice iz Olimpije suvereno premagale z rezultatom 16 : 29 (5 : 14).

Kadetinje pa so se po vodstvu ob polčasu za 5 golov in odlični igri, morale spopasti še s sodniki, kot je že tradicija v tekmah z RK Olimpija, a so na koncu uspele obdržati neodločen izid 20: 20.  Sicer pa gredo za odlično borbo in srčnost čestitke obema ekipama in trenerju Alešu Filipčiču.

MDA poodpprvakinje 13052017

Državne podprvakinje MDA: (stojijo z leve) Iris Lokan, Medina Husejnović, Neja Flis, Zala Janžovnik, Nina Pusovnik, vodja ekipe Sašo Potočnik, Maša Kotnik, Lea Šoster, Maša Držan, trenerja Jernej Rantah in Tana Sutaj; (z leve sedijo) Ema Erjavec, Maša Marciuš, Tjaša Jezernik, Brina Tisa Majcenovič, Lana Obreza, Katarina Milenkovič, Lara Potočnik, Kaja Ramšak.

Author: LucK

Share This Post On

Submit a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja