Članice začenjajo s tekmami v 1. ADRL
Avg31

Članice začenjajo s tekmami v 1. ADRL

Člansko ekipo RK Zelene Doline Žalec pod vodstvom trenerja Marka Dobrkoviča čaka to soboto, 5. septembra v domači dvorani prva tekma v tej ligaški sezoni. Pomerila se bo z ekipo Ž.U.R.D. Koper. Tekma bo  zaradi zahtevnih korona pogojev potekala pred praznimi tribunami v domači dvorani I. OŠ Žalec.  

Read More
Uspešno na pripravljalnih tekmah
Avg27

Uspešno na pripravljalnih tekmah

Z zmago v domači dvorani z 31 : 17 nad ekipo ŽRK Litija je članska ekipa RK Zelene Doline Žalec pod vodstvom Marka Dobrkoviča uspešno sklenila že četrto pripravljalno tekmo. Ekipa je še vedno nepopolna, nekaj počitka pa je tokrat trener namenil kapetanki Aniki Strnad, medtem ko so se na parketu izmenjale tako rekoč vse igralke. Naša mlada članska ekipa (povprečna starost dobrih 19 let) se je 16. avgusta mudila na prijateljskem...

Read More
Začeli s treningi
Avg18

Začeli s treningi

Medtem ko je članska ekipa RK Zelene Doline Žalec pod vodstvom trenerja Marka Dobrkovića začela s kondicijskimi pripravami že 27. julija, pa so mlajše selekcije led prebile 18. avgusta. Letos zaradi zaostrenih higienskih in varnostnih razmerah večina kondicijskega dela poteka na zunanjih površinah, v telovadnici pa ob upoštevanju korona pravil, še vedno zaprte garderobe.

Read More
Follow by Email
Facebook